08/09/2009

seiskaaEi ollut häävi päivä. Sellaista seiskaa. Melkeinpä enempi ärsytyksen aiheita kuin ilon. Kiukutti julkisen liikenteen hölmöys, asiaton puhe, ankea vaatekaappi (tai siis sen sisältö), näppy ohimolla, kiire ja se että en ehtinyt ruokakauppaan. Mutta kaapin kätköjen aineksista tein niin tulisen pastan, että meinasi taju lähteä. Tykkäsin siitä paljon ja piristyinkin pikkuisen. Ajattelin vielä tehdä silkkirippeistä pikkuisen rintarossin. Jos sitten huomenna olisi enempi rinta rottingilla.

Kuvain asioilla ei ole kovinkaan lujia siteitä tämän päivän tapahtumiin, paitsi, että herätessäni noihin oksiin pilkahti pikkuisen aurinkoa (sen koommin sitä ei sitten näkynytkään) ja illan tullen selailin InsideOut -lehteä, joka on osoittautunut viime aikojen suosikikseni. Sen layout miellyttää silmääni, jutut ovat oikeisti kiinnostavista kodeista ja "tavarajututkin" ovat oikein kauniita,  jopa omaperäisiä - hyviä valokuvaajia käyttävät. 

6 comments:

 1. Niin, välillä vaan tarvii rypeä ja rämpiä...Olen satavarma, että rintarossi auttaa. Mulla ainakin on auttanut. parempaa tätä päivää! :)

  ReplyDelete
 2. Tuo lehti on jo pitkään ollut suosikkini. Enempi on taiteellisten ihmisten koteja, eikä niin paljon niitä kylmiä suuria kolkkoja tiloja, joita pruukaa olla lehdet nykyisin pullollaan.
  Ja taitto on tosiaan kaunis ja kuvaajat hyviä, kuten sanoit.

  Seiskapäiviä tulee pari viikossa, niin se vaan on. Yleensä päiväni taitavat olla kasia, noin keskimäärin.

  ReplyDelete
 3. hi! there is a "prize" for you on my blog.. just to say "i love your blog"!
  your pictures are so lovely, it's a real pleasure to visit your blog. thank you and have a good day!

  ReplyDelete
 4. Että Liinamaaksi meni päivä...

  Kaikki tuosta lehdestä paukuttaa mutta minen ole vielä käsiini saanut.
  Vaikea uskoa nettisivun perusteella että se olisi muuta kuin juuri sitä kolkkoa valkoista seinää mistä Liiviakin tuossa mainitse...mutta uskon toki kun kaikki todistelee!

  ReplyDelete
 5. Katsoin nyt vasta nuo lehden sivut; eivät tosiaan kovin houkuttele lehteä hankkimaan.

  Ja on niitä kolkompiakin numeroita ollut...

  ReplyDelete
 6. Satu, näinhän se on, pari kertaa viikossa, kuten Liivia sanoi. Tämä päivä olikin jo ihan eri planeetalta. Arjen asteikolla suorastaan kympin päivä. Tein parikin rintarossia eilen illalla, ehkä ne auttoivat kohottamaan tunnelmaa :)

  Liivia, ei onneksi kolkkoja koteja, eikä liioin liian sieviäkään. Olen reilun vuoden ajan ostellut tuota lehteä, ja tykännyt. Mutta on muutama tylsä numero jäänyt ostamattakin - mikäpä lehti se aina hyvä olisi. Siksi olenkin irtonumeriden kannalla.

  Maize, oh thank you ever so much. I like your blog very very much so this is an honour!

  Violet, liinamaatapa hyvinkin! Sinä sen muistutitkin, suon Pirkon sanonnan siis. Olispa hauska katsella vanhoja Levyraateja joskus.

  Minusta parasta tuossa lehdessä ovat hyvät kotijutut sekä selkeä, kaunis layout. Minusta se on yksi tärkeä osa täydellistä lehdenlukunautintoa.

  ReplyDelete