17/10/2009

kirpputorilleHuomenna herään aikaisin. Ohjelmassa vanhain ja tarpeettomain tavarain myyntiä Jäähallin kirppiksellä. Mutta sitä ennen pitäisi vielä pakata ne tavarat! Viime hetken sankari täällä taas elementissään. Ja pitäisi ehkä pari silmäystä nukkuakin. Matkakassaa seuraavaa retkeä varten koitan kartuttaa. Haluttaa myös eroon turhasta, nyt on sellainen villitys. Ja sitä turhaahan riittää. Oikein hävettää. Tulkaa ja moikatkaa, jos tunnistatte, hih!

19 comments:

 1. Samoissa puuhissa täällä, tosin harhaudun jatkuvasti milloin mihinkin: divaanin asetteluun ja marokkolaisten nahkapallien täyttöön. Vaan karttuu se kirppiskuormakin - kohta sullon ne autoon ja hurautan sinne :)

  ReplyDelete
 2. Juu juu, minäkin harhaudun, tietenkin! Kuten postaamiseen. Kuuluu viime hetken sankarin toimenkuvaan myös. Pian nähdään! Jos sulla ei ole kiire, ota saunakamppeet mukaan, sillä saunaakin harhauduin lämmittämään. Ihanaa puun ja savun tuoksua haistelemaan tietty myös.

  ReplyDelete
 3. Voi höh, liian kaukana! Oisin muuten tullut heti ostelemaan sinulta :)

  ReplyDelete
 4. Pääsisipä sitä Helsinkiin, tämän syksyn iso haave! :) Turhaa on täälläkin uskomattoman paljon, hävetään yhdessä (luulen kyllä, että minä voitan tämän mittelön turhan tavaran määrästä). Muutto tekisi nyt hyvää, edellisestä muuttoinventaariosta kun on aikaa kulunut jo lähes kuusi vuotta.

  Leppoisaa kirppispäivää!

  ReplyDelete
 5. Voi harmistus,
  kun just nyt olen pohjoisessa piipahtamassa, muuten olisin tullut varmasti!
  Ois ollut kyllä tosi kiva nähdä sinut.

  Ihanaa sunnuntaita, löytäköön vanha tavara uudet ja onnelliset omistajat!

  ReplyDelete
 6. Onnea bisneksille! Minäkin vasta samoissa hommissa. Rahaa tuli ihan mukavasti. Kummallista, miten nurkissa onkin käyttämätöntä tavaraa, jota ei aina edes muista. Hienoja lasisia sävyjä kuvissasi.

  ReplyDelete
 7. Huoh möin juuri viime lauantaina pois koko nuoruuteni Valtterilla ja hyvin kävi kaupaksi. Siinä on vain jotain niin henkilökohtaista kun muut tonkivat elämääsi ja ostavat sen pilkkahintaan. No pääsinpähän tavarasta eroon ja nyt voi hankkia uutta tilalle. Onnea omaan myyntiisi!

  Mikä kamera sulla muuten on käytössä kuvissasi ?

  ReplyDelete
 8. You always manage to capture the essence of a moment.

  ReplyDelete
 9. Viimehetken sankari täällä myös!
  Kirjoitan näin aamuvuorossa yhtä juttua että olisi huomiseksi valmis.

  Minä löysin eilen kirpparilta kivoja juttuja. Kirjoittelen blogissa niistä myöhemmin.

  ReplyDelete
 10. Voih, mä olin siellä siis vääränä päivänä.
  Hyviä myyntejä!

  ReplyDelete
 11. Heh niin on samat on ajatukset täällä koko ajan olen siivoamssa turhaa pois ja päätän etten osta uutta ja turhaa lisää...vaan taas tuli kirppikseltä ostettua no niin kylläkin vanhaa ja tarpeellista metallinen pöytä.No tarpeellista sitten vasta kun on lisä tila rakennettu eli siihen saakka pöytä toimii vain laskutilana!
  ja kirppis kamaa kolme laatikollista jotka odottaa että varaisin paikan!

  ReplyDelete
 12. Beautiful, beautiful! I love the last shot!

  ReplyDelete
 13. Tosi nätit kuvat! Oooooh.

  ReplyDelete
 14. Hienot kuvat, valosta tulee sellainen olo että luonto valmistautuu ottamaan talven vastaan.

  Mulla on aina käynnissä turhasta tavarasta luopuminen. Se on puhdistavaa!

  ReplyDelete
 15. these are so simple, calming, and beautiful!

  ReplyDelete
 16. Taisin nähdä sinut. En vaan ollut ihan varma, että olitko sinä vai joku tosi sinun näköinen niin en uskaltanut tulla kysymään. Olisi selkeästi pitänyt käydä lukemassa blogiasi myös lauantaina. Toivottavasti oli hyvät myynnit!

  ReplyDelete
 17. Minulla on huomenna kirppispöydän purkaminen edessä ja silmissäni näkyvät jo eurojen kuvat. Kävin perjantaina tutkimassa tilanteen ja hämmästyksekseni huomasin että melkein kaikki roina oli mennyt kaupaksi! Nyt on olo kuin höyhenellä, kun nurkat ovat kaikesta turhasta tyhjillään, hip hei!:)

  Hurjan paljon hyviä kauppoja ja muista ettet sitten käytä ansaitsemiasi euroja naapuripöytiin nimimerkillä kokemusta löytyy :D

  ReplyDelete
 18. Tuo AnnaRiikan varoitus on varsin aiheellinen, olin nimittäin Tanjan kanssa tuolla kirpputorilla ja, toisin kuin meistä viisaampi ystäväni, vietin ehkäpä puolet ajasta kiertelemällä naapuripöytiä silmät kiiluen :) Tavarat menivät mutta taskuun ei jäänyt juuri ylimääräistä... Jäljellejääneiden kirpputoritavaroiden lisäksi kannoin näet kotiin (ainakin) myös matkalaukun, käsilaukun, kaksi tunikaa, kaksi paitaa, talvitakin, kaulahuivin ja pienen maton. Hohhoi...

  ReplyDelete
 19. those flowers in the last photo look so fragile. beautiful.

  ReplyDelete