06/01/2010

keiko oikawaI wish I had a new system camera. Desperately wish! Meanwhile admiring other's appropriate and beautiful works of art... This time, Keiko Oikawa.

p.s. I am hungry for cognac now, but not for that drink though, but the colour I mean.

***

Minä niin paljon ja kiihkeästi haluaisin uuden järjestelmäkameran! Välillä ihan tuskastuttaa, kun en voi sitä nyt ostaa. Siitä haaveillessa tuijotan oikeiden taiteilijoiden teknisesti hienoja kuvia. Pikkuisen kateellisena... Tällä kertaa Keiko Oikawa. On tietysti ihan itsemurha laittaa tänne omien tuhruisten kuvien sekaan tällaisia skarppeja ihanuuksia, joissa on värit kohdillaan, resoluutiota riittää ja muutenkin jutut kuten valokuvassa pitää, mutta tahdoin jakaa.

p.s. Minulla on muuten konjakin himo nyt. Ei kuitenkaan sen juoman vaan värin.

3 comments:

 1. Onpa kauniita kuvia! Pitääkin tutustua tuohon Keikoon tarkemmin:) Mutta älä yhtään nyt lyttää itseäsi siellä,hetken jo luulin näiden olevan sinun ottamiasi! Ja muutenkin,kuvasi ovat oikeasti todella hienoja!! Oikein odotan aina päivityksiäsi,että pääsen ihastelemaan taas uusimpia. Oih.

  ReplyDelete
 2. niina, eikös olekin. Tekee mieli sännätä vaikkapa Roomaan, kun näitä katselee :) Kylläpä lyttään! Tai ainakin surkean vanhan pokkarini, jonka kenno alkaa vissiin vedellä viimeisiään, sen verran nuhruja kuvia nykyään syntyy. Mutta tiedätkö, arvostan kommenttiasi ja iloitsen siitä silti! Kiitos.

  ReplyDelete
 3. Hei,
  Ilman kateuden häivää voisin väittää että kuvasi ovat ihan yhtä hyviä eli kamerasi on tarpeeksi hyvä ja silmä joka linssin läpi katsoo on ratkaisevan hyvä.

  ReplyDelete