07/03/2010

sun! - aurinko!My eyes, hands, thoughts and my soul were filled with early sunday morning sunlight. And I feel me pretty much better.

Time to delight in Zach's great voice and brilliance again!

***

Kultaisesti se täytti aamulla silmät, kädet, ajatukset ja sielun. Niin elävä olo pitkästä aikaa!

Siispä on aika iloita Zach Condonin hienosta äänestä ja ihanuudesta jälleen!

16 comments:

 1. Sanoppa muuta. Aurinko armas. Ihana kesäfiilis videossa. Iloinen ja kiireetön. Lähdempä tästä ulos aurinkoon!

  ReplyDelete
 2. Voi mitä auringon kultaista valoa. Täälläkin paistaa, jee. Tuo sinun kahvikupin alla oleva kangas kolahtaa nyt niin kovaa, valkoista ja tuollaisia tummia, syviä kankaita. Yes please.

  Onko Pariisi kirja millainen? En tiedä oletko huomannut, mutta nyt hänellä on myös Amsterdam kirja tulossa juurikin ulos näinä hetkinä.

  ReplyDelete
 3. elinam, mä odotan kesää jo ihan hulluna. Tai ensin kuivaa kevättä ;) Loskavaiheen yli voisin olla jossain ihan muualla.

  Neiti Nimetön, juhuu, tiedossa on! Amsterdam-kirjan aion hankkia välittömästi! Amsterdam on yksi ihan ehdottomia suosikkikaupunkejani. Sinne aina haluttaa palata.

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtava päivä tänään, aamu alkoi tahmaisesti mutta kun pääsin ulos luistelemaan auringon valoon, sitä tunsi olevansa loistonainen =)

  ReplyDelete
 5. Tuohon keltaiseen voisi hypätä! Ja ihan älyttömän kauniit tulppaanit.
  Kyllä nyt uskaltaa jo kallistua kevääseen, muutenkin kuin toiveissa.

  ReplyDelete
 6. Ihana, hiukan murjottavan näköinen poroneiti. En tiedä, uskaltaako vetää rinnastusta, mutta täällä kuultin auhh! sattuu! ja: sokaistuu! -huudahduksia, kun innolla kiskoin verhoja auki auringonvalon tulla.

  Hih, hauska nähdä, että olet pysähtynyt saman lehden saman numeron samaan juttuun. Olisin halunnut muuttaa kirppariloftiin heti. Lääh.

  ReplyDelete
 7. Minäkin olen herännnyt eloon! Ihana, ihana aurinko :)

  ReplyDelete
 8. Such warmth and so much yellow, what a delight!

  ReplyDelete
 9. Huumaavaa auringon kultaa! Kyllä se kevään tulo on mielestäni jo ilmassa aistittavissa, vaikka kuinka menisi pakkasen puolelle. Ja tuon kodin kuvat miellyttivät minunkin silmää, hauskalla tavalla erilainen.

  ReplyDelete
 10. Elisa, oih luistelemaan! Mä en ole luistellut moneen vuoteen, kun nivelvaivat eivät ole oikein sallineet. Aurinko aina parantaa!

  Liivia, aurinko, ajatus keväästä, jee! Nuo tulppaanit ovat kummalliset, tavallaan vähän rumatkin, mutta jotain hyvin puoleensavetävää niissä oli ja kun halpoja olivat, teki mieli ostaa. Tykkään niistä.

  Elina, oi sinä! Ihanaa :) Poron murjottava ilme on osittain sitä, että se on aamu-uninen, ja oli ihan ihmeissään, kun jostain kumman syystä heräsin jo seitsemältä. Olin kyllä kummissani minäkin! Olen monesti miettinyt, sattuuko koirilla yhtäkkinen valo silmiin, kun ei se koskaan näytä siltä. Kysymys askarruttaa minua itse asiassa kovastikin. Itselle sellainen on ihan järkyttävää! En missään tapauksessa ole aamuäreä ihminen - päinvastoin - mutta jos joku täräyttää kattolampun päälle pimeänä aamuna, hetken luulen, että voisin nirhata. Tuo koti ON ihana. Ollapa oma pikkuloft!

  Kirjailijatar, minua nauratti tuo kommenttisi ajankohta ja herääminen ja ilo auringosta! Mutta hyvä, että heräsit. Oliko hauskat juhlat?

  melski, a delight, indeed! But the warmth is just in colours and inside the rooms. It is still pretty cold winter outside. I am very happy for that spring is comiiing!

  Rebecca, on se aistittavissa, kyllä. Ihana aistimus!

  ReplyDelete
 11. Höh, en tajunnut että olit pitsijuhlissa! Olisi vihdoin tavattu! Nyyh.

  ReplyDelete
 12. Matroskin, sinä olit varmaan jo lähtenyt, kun minä tulin! Minäkin sanoin NYYH, kun huomasin nimesi siinä kirjalistassa aikä sinua enää näkynyt.

  ReplyDelete
 13. Ihana keltainen, ihana valo! Energiaa tihkuvia kuvia :)

  ReplyDelete
 14. Aurinkoa sirrittelin eilen itsekin, ensin täytyi aivan säännöstellä valoa ja laittaa toinen silmä kiinni, sillä tavoin katseltuna ei tuntunut ylivoimaiselta, kylläpä huvitti itseään, olo oli kuin mörrimöykyllä joka oli ollut liian kauan pimeässä :D

  ReplyDelete
 15. ihanan aurinkoiset kuvat.
  niin, aurinko, se edes käväisi täällä. jäisi jo pidemmäksi aikaa, alkaa olla aika kova ikävä.

  ReplyDelete