12/04/2010

big difference - iso eroIt's a big difference whether to sleep well or restlessly. Last two nights I've been sleeping peacefully, and immediately life feels so much easier. Not yet close to perfect but still much better.

_ _ _ _

Siinä on iso ero nukkuuko hyvin vai huonosti yönsä. Kun kaksi viimeistä yötä on mennyt hyvin, tunnen itseni jotakuinkin eläväksi taas. Täydellista ei toki elämä ole, mutta tulevaisuus näkyy silmien raosta. Ja se on hyvä se.

14 comments:

 1. Nukkuminen on kyllä ihan perusjuttuja. Sillä että on nukkunut kunnolla on valtava merkitys hyvinvoinnille.

  ReplyDelete
 2. We all try to live better every single day! Have a WONDERFUL day!

  La vita e bella.

  ReplyDelete
 3. Tuo mainos olikin ennennäkemätön itselle, kiitos kun ohjasit on tosiaan elämys :)
  Ja piti sanomani että juuri oikea annostus tuota väriä, ja oikean patinoitunutta oranssia, toimii ja eipä yhtään ihme että on tullut ja valloittanut! Mainiota kun tuntuu valoisemmalta, olen lukenut joka sanan mutta nyt vasta ehtinyt kommentoimaan, hymy sinulle ja mukavaa maanantaita :)

  ReplyDelete
 4. Nukkuminen on melkein tärkeintä elämässä, olen pannut merkille. Jos ei nuku, ei ole mitään.

  Hyvin nukutut yöt tekevät ihmeitä. :)

  ReplyDelete
 5. Mun pitää saada tarpeeksi unta tai mikään ei luista. Liian paljonkaan ei ole hyväksi. Olisi ihanaa jos saisikin nukkua oman kellonsa mukaan.

  ReplyDelete
 6. Restless sleep must be going around. I finally slept well last night too after a few restless nights.

  ReplyDelete
 7. Jep, ilman kunnon unia elämä on kyllä puuroa. Itse tuppaan ajattelemaan todella musta-valkoisesti väsyneenä. Silloin kaikki murheetkin tuntuvat vähintään triplapahoilta.

  Toivottavasti hyvienunienputki jatkuu!

  ReplyDelete
 8. the teapot shot is so peaceful & lovely. well done :)

  enjoy your day

  xo Alison

  ReplyDelete
 9. Sanos muuta,uni vaikuttaa kaikkeen. Ainakin minulla. Lapsi on nyt nukkunut reilun viikon todella hyvin,on vain muutaman yönä herännyt kerran ja muina öinä ei ollenkaan,yleensä kun on herännyt helposti viisikin kertaa yössä.. Ja voin sanoa,että tuntuu niiiin hyvältä! Katkeamaton uni on mahtavaa,olen nähnyt taas uniakin ihan hirveästi. Mutta olen ihan hissukseen ja toivon,että yöt jatkuvat tällaisina eikä tämä ole mikään ohimenevä juttu:)
  Ihanat kuvat taas!

  ReplyDelete
 10. Minustakin nukkuminen on ihan parasta ja tärkeintä. Olen yleensä ihan mahtavan hyvä nukkuja, joten jos en saa/pysty nukkumaan, menen aika pian aika rikki. Onneksi olet saanut nukuttua!

  ReplyDelete
 11. piilomaja, perusjuttuja juu, mun kroppani ei taas viime yönä ymmärtänyt perusjutun päälle yhtään, grr. Nyt päässä kohisee.

  Anonymous, sure we do. Thank you!

  Parolan asema, kiva kun tykkäsit mainoksesta. Ei mennyt turhaan jakoon :) Oranssa in kyllä metka väri, just ihan pienissä määrin se on kauhean kiva, se tehostaa kuita, mutta aika hyökkkävä suurena. Mutta oransseja on muuten ihana sekoittaa maalatessa. Muistin yhtäkkiä. En minäkään usein ehdi kommentoimaan monissakaan blogeissa. Se vähän harmittaa, kun kommenteissa on kuitenkin sitä elämää.

  Ilona, näin se on. Ja aika nopeasti loppujen lopuksi tää unettomuus alkaa vaikuttaa huonolla tavalla. Kyllä se on niin hitsin olennaista nukkua.

  Hanna, oman kellon mukaan nukkuminen tosiaan olisi elämän yksi suurimmista luksuksista! Minun työssäni se suurimmaksi osaksi onnistuukin. Siitä olen iloinen. Kunhan vaan nukuttaisi...

  Dinah Soar, oh, you too. I wish you better sleeps!

  minja, puuroapa hyvinkin. Mulla alkaa liian väsyneenä vääristymään asioiden todellinen luonne. Kaikenlaista pelkotilaa pukkaa helpommin päälle. Ankea meininkin kaiken kaikkiaan, kun pää kohisee harmaata puuroa. Onneksi tämä on minulla aika harvinaista.

  Pretty Neat Designs, thank you :)

  thenextarrow, I like that too eventhough it is technically such a poor shot. But still, it is nice :) Thanks

  niina, pitelen peukkuja, että hyvät unet jatkuis siellä. Voin pidellä vaikka yöaikaan, kun pari tuntia nukuttuani herään kuitenkin. Joku vauvavaihe menossa mulla vissiin siis!

  Kirjailijatar, minäkin olen normaalisti varsinainen tukkinukkuja, vasta viime vuosina huolet ovat alkaneet valvottaa. Hitsiläinen sentään!

  ReplyDelete
 12. tilkkutyttö13/04/2010, 14:11

  "Uni paras lääke on, siitä nauttikaamme" sanottiin lastenlaulussa, lause ärsytti lapsena. Nukkuminen oli äitien keksintöä. Niin kuin olikin. Äidit kun on kai yleensä saaneet oman osansa unettomuudesta. Kiva, että olet löytänyt oranssin, kun psykologisestihan sen väitetään virkistävän mieltä muita värejä tehokkaammin. Ehkä aivosi on hoksanneet sen alitajuisesti... Oranssi on tosiaan sellainen väri, että siitä käytetään usein hirveän aggressiivisia sävyjä, ja siksi sitä oppii helposti karttamaan. Kuitenkin monet oranssit on ihania, mun suosikkeja on syyskuussa vaahteranlehden värit ja itse nimeämäni "marokon oranssi". Ja hieman valkoisella taittamalla tulee ihania sävyjä...

  ReplyDelete
 13. tilkkutyttö, hahaa, moni viisas asia harmitti lapsena. Ehkä vähän vieläkin. Enpä ollut tullut laisinkaan ajatelleeksi tuota puolta tuosta oranssista väristä. Hyvä kun muistutit. Saa taas vähän uutta polttoainetta itsereflektioon :)

  ReplyDelete