09/04/2010

more dried tulipsI've been very tired and distressed lately. I am sorry for neglecting you my dear English readers. This won't continue endlessly.

9 comments:

 1. ohh, i'm in love with this set of photos!

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia! Oon jäänyt totaalisesti koukuun Mobyn wait for me biisiin (http://www.youtube.com/watch?v=xEnS2zAwYN4) ja jotenkin sitä kuunnellessa on niiiin ihanaa selata sun kuvia. Kiitos!

  ReplyDelete
 3. oooh love the hanger shot! it's almost vibrating...

  :)

  xo Alison

  ReplyDelete
 4. oh no! I am so sorry to hear that. I hope things improve soon :) Even if I don't always no what you're saying, I still really enjoy seeing your pictures!

  ReplyDelete
 5. Kaunista! Parempaa viikonloppua toivottelen sinulle :)

  ReplyDelete
 6. Kuivaneet tulppaanit on kuin ihan eri kukkia.

  Ei enää montaa hetkeä niin viikonloppu alkaa! :)

  ReplyDelete
 7. kristina, so lovely to hear!

  Tiia, oih, olen ihan unohtanut Mobyn. Kiitos linkistä. Aika karu video! Tykkäsin.

  thenextarrow, it is fun to try to find beauty in very mundane objects :)

  melski, I believe that things will improve. Sadness and tiredness belongs to life, it is just temporarily hard to stand this feeling. But I will be ok. I am glad that my pictures can talk then when I am too tired to write up my things.

  Kirjailijatar, mä luulen, että tästä tulee vähän parempi. Kiitos!

  Hanna, totta, kuin ihan eri kukkia. Mulla on vähän kumma kukkaajattelu. MÄ melkein tykkäänn enempi kuolleista ja nuutuneista kukista. Kuivuneissa luonnonjutuissa on jotain ihanaa. Tosin sellaisia kuivakukka-asetelmia mä inhoan. Mutta tuollaiset unohtuneet kukat mua liikuttaa.

  ReplyDelete
 8. Täällä on ollut kovin kauniin aurinkoinen päivä. Kevään ensimmäinen leppäkerttu on nyt bongattu, samoin muutama mullassa möyrinyt kastemato. Mieliala vain on kovin matalalla täällä ja itku herkässä.

  En taidakaan olla ainut outo noiden kukkien suhteen. Pidän eniten kasvussa ja parhaimmissa voimissaan olevista kukista, mutta viime syksynä ja talvena havaitsin itsessäni uuden piirteen. Asun hautausmaan lähellä ja kuljen sen poikki useasti viikon aikana. Suorastaan hurmaannuin jäätyneistä ja jopa sen jälkeen sulaneista hautavihoista ja kimpuista. Pakkasaamujen huurruttamina ja useampaan kertaan lämmön vaihtelujen kourissa olleina kukat olivat lähes läpikuultavia, mutta aivan hurmaavan koskettavia ja herkkiä! Jos olisin kehdannut, olisin ottanut valokuvia. Se on kuitenkin kovin huomiota herättävää näin pienellä paikkakunnalla, joten jäi tekemättä. Ja muutenkin ajatuksena itseä arvelutti, olisiko eettisesti ihan oikein.

  Olen aloittanut lukemaan blogiasi ihan ensimmäisestä postauksesta asti alusta. Vielä en ole loppuun asti päässyt, mutta tämä retki on ollut ihana! Olen nauttinut elävästä tavastasi kirjoittaa, aivan ihanista kuvistasi, upeista käsitöistäsi!!! Ja ollut hämmästynyt siitä, miten monia samoja asioita olen löytänyt, joista sinäkin pidät tai olet pitänyt. Jopa samoja vaatteita ja kankaita menneisyydestä.
  Erään hauskan asian myös huomasin. Kerroit olleesi huuto.netin käyttäjä. Kirjahyllyssäsi oli Katrin Cargillin kirja, samaisesta paikasta rikki, jonkalaisen itse vuosia sitten huuto.netissä myin. Jos ostit kirjan sieltä, ehkä olemme tehneet kaupat keskenämme.

  Olisin vielä kysynyt tuosta ihanaisesta Arasta Linnusta,applikointi ja kirjailusta, että mistä olet mallin siihen löytänyt? Haluaisin itse sitä kokeilla, siitä voisi tulla vaikka mukava pitkä tyyny.

  Toivottavasti viikonloppusi on sujunut mukavissa merkeissä!

  Jatkan ihanaa matkaa vanhojen postaustesi parissa.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 9. Kuivahtaneet kukat on kauniita. Säästelin juuri tulppaaneja kuvaamista varten, mutta mies olikin ehtinyt heittää kuivahtaneen kimpun pois. Hyväähän tuo siivotessaan tarkoitti, ei vain nähnyt kaunista samassa missä minä.

  Voimia, jaksamista ja valoa sinulle - lueskelen usein, mutta kommentoin liian harvoin.

  ReplyDelete