14/05/2010

damn tiredI'm utterly exhausted but this warm weather feels lovely. Finally being an owner of a new bicycle I cycled to work enjoying fresh air, sun and whimsy freedom-feeling, and what's the best - one of my best friend cycled with me. I have to say that I am very very happy for the fact that I have so much great, wise and loving people around me. Feeling blessed.

10 comments:

 1. warm weather? send us some, please..

  it was a pleasure to be on your blog again...

  ReplyDelete
 2. my goodness, every time i visit your blog the photos are even prettier than the last time. so gorgeous! hope the weekend brings some time to rest.

  ReplyDelete
 3. Mullakin on uuden pyörän osto vakavasti harkinnassa. Vanha retroni on aina siinä kunnossa ettei sillä pääse matkaan, olen kyllästynyt sen kanssa tappelemiseen.

  Minkälaisen pyörän hankit?

  ReplyDelete
 4. ieva jansome, if I just was able to... :) Thanks for your nice comment!

  Katrina, awww, your words are so lovely, thank you!

  Liivia, minun ei varsinaisesti tarvinnut hankkia uutta pyörää, vaan sain veljeltäni. Olin kitissut vanhan (mutta hienon) pyöräni ajoturvallisuutta ja raskautta. Tämä ei ole hieno, mutta ah, olipa ihana huristella, kun matka taittui niin kevyesti. Pyörä on sellainen perus naistenmalli. Kolme vaihdetta. Rumiahan nuo nykypyörät ovat. Mietin jotain tuunaushommaa...

  ReplyDelete
 5. Oi, mitä valoa kuvissasi. Tekstissäsi. Jospa lämpöä nyt kestäisi. Aurinkoista viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Outi, sanos muuta, toivon niin, ettei jo heti parin päivän päästä tulisi kylmä! Minä niin tykkään lämpimästä.

  ReplyDelete
 7. Minäkin suunnittelen tälle päivälle pyöräretkeä, toivottavasti ei vain ukkostaisi. Eilen oli hirmuinen ukkonen ja rakeita, en haluaisi olla keskellä korpea pyörän kanssa silloin.

  Tuo yläkuva on niin ihana, aivan ihana!

  ReplyDelete
 8. Tämä lämpö on aivan ihanaa! Kiva kun sait näpsäkän pyörän allesi, pyöräillessä iskee kyllä sellainen ihmeellinen vapauden huuma. Omani vaatisi vähän huoltoa, kun on talven seisonut pihalla ja saanut lumikasoja niskaansa, onneksi nyt toimii silti. Kuvissa niin hellä valo.

  ReplyDelete
 9. himalainen, pääsitkös pyörän selkään? Kastuitko? Täällä helottaa vieläkin. Myöhemmin illalla saatan lähteä Kallion kuppiloihin ystäväni kanssa. Jos vaan jaksan lähteä. Tiedän, että kannattaisi, mutt väsyttää vaan ihan saamaristi. Tekisi hyvää laittautua vähän nätimmäksi. Tämä viikko on mennyt ihan homssantuuna. Ylimmässä kuvassa o jalava kevätasussaan, ja sinähän se taisit olla, jolta opin, millainen on jalava. Vai muistankohan väärin, korjaa jos ei mennyt näin.

  Rebecca, no on totta tosiaan ihana tuo uusi pyörä. Vaikka ei edes hieno, mutta sillä pääseeeeee!

  ReplyDelete
 10. Se onkin parasta, jos ympärillä on ihania ja rakkaita ihmisiä. Minä haluan välillä erakoitua ja välillä kaipaan kamalasti muiden seuraa. Tasapaino on pyrittävä näissä säilyttämään.

  ReplyDelete