15/09/2010

9 comments:

 1. Tästä on hyvä aloittaa aamu! Kiitos :) Ja hyvää keskiviikkoa sullekin...

  ReplyDelete
 2. Hanna, mukavasti sanot. Mutta arvaa, niin unenpöpperössä postattu tämä viime yönä, etten heti edes muistanut laittaneeni näitä. Silti (vaiko siitä syystä, pitäisikö unipostauksia tehdä enempikin, heh?) ihan hyvä kombinaatio omastanikin mielestä. Keskiviikkoni on alkanut lääkärisoittorumballa. Toivotaan parasta. Sanavahvistus on Lumok - sehän kuulostaa ihan joltain lääkkeen nimeltä, jospa lääkäri antaisi jotain niin vahvaa, että jalka olisi ihan kivuton ja minä ihan lumok sen jälkeen. Ai nukuinko hyvin? En.

  ReplyDelete
 3. hiuskuva aivan ihana. kaikki ovat. silmä lepää.

  kiitos aiemmasta kutsusta, kuullosti niin hyvältä. olisipa tilaisuus, ei taida nyt olla....Hesaan tuun tytön kanssa syyslomalla, mutta kummityttöjä pitäisi ehtiä näkemään kumpaakin....tulee olemaan melkoista kiitämistä.

  ReplyDelete
 4. Liivia, jos vain johonkin väliin edes pikkutreffaukset sopisi, niin ilmottele. Mutta ymmärrän oikein hyvin tuon, että joka paikkaan ei aina jouda. Sellaista se helposti on, kun lähtee kaupunkiin, jossa monet odottavat.

  ReplyDelete
 5. En ole pitkään aikaan kommentoinut, vaikka olenkin lukenut. Mutta nyt on "pakko" sanoa, että ihanasti kuvaamasi kahvikupit saa minutkin harkitsemaan kahvin kokeilua. Harmi vaan, että tiedän jo nyt ettei se maistu niin ihanalle kuin miltä se näyttää kuvissa. Pakko kai tyytyä teehen... :)

  ReplyDelete
 6. Sanna, minun on ihan tosi vaikea ymmärtää, miten joku ei tykkäisi kahvista. Tai ymmärrän ja tiedän kyllä sen, että moni kahvi maistuu pahalta. Kahvi on parasta huoda ihan samantien kun se on valmistettu, seisottaminen tekee niin huonoa sille. Mutta espressoon tehty maitokahvi maistuu kerrassaan niin ihanalta, että maista! On teekin kyllä hyvää! Itse asiassa tee olisi minusta kuvauksellisempaa juomaa, mutta minun tulee latkittua tuota kahvia kuvaukseen sopivissa ajankohdissa, ja enempi noin niinku muutenkin.

  ReplyDelete
 7. Nämä harmaa-beessi-vaaleat kuvasi ovat kyllä niin nannaa! :D

  ReplyDelete
 8. Theses are all really, really beautiful. Thank you :)

  ReplyDelete