28/10/2010

dusk



I slept far too late today and got frustrated a bit. Then again, I needed that sleep.

The record of the day: Portishead - Third.

On my toast: Lemoncurd.

Toast: Men. Pretty inspiring. But where dawdle Home and Women?!

I have a new, beautiful, deep grey almost black sheep skin.

This kind of dusky, silent days are perfect for writing.

18 comments:

  1. Nämä kuvat on AIVAN IHANAT! Suu auki tuijotan. Värit, esineet, kaikki!

    Mulla taas kausi etten saa unta öisin, järki meinaa mennä väsymyksestä.

    ReplyDelete
  2. Kauniit, kauniit kuvat! Mutta.... ihan todellako olet 40 vuotias? Luulin et 26-29 väliltä jotain..

    Liisi

    ReplyDelete
  3. I am also eagerly awaiting my Toast Home and Women catalogs!

    ReplyDelete
  4. Liivia, kiitos paljon. Johan lämmittää mieltä moinen kehu :) Mutta sun unettomuus, se ei lämmitä mieltä kyllä yhtään. Jos keksisin keinon, millä unen saisit, kertoisin heti. Mä luulen, että välilä tulee vain unettomuuskausia monin eri syin. Sitten kun kelat lähtee löystymään, uni vihdoin saapuu, ja ah se tuntuu hyvältä sitten. Mulla ainakin näin.

    Liisi, täytän ensi maanantaina 33 :) Tuo edellisen postin kommentoija olikin saksalainen Tanja. Hauska väärinymmärrys. Olen itsekin aika tyytyväinen tämän päivän kuviin. Kiitos!

    nicole, I would so much want to browse those already!!

    ReplyDelete
  5. Tää on yks sun kauneimmista kuvasarjoista. Tykkään.

    Mistä löydät noin hienoja pöytäliinakankaita?

    Mulle tuli kans miestenkuvasto, ja siinä oli hirmusti kaunista miehille, paria juttua ehdotin omalleni ja hän kyllä tykkäsi. Mutta tosiaan, missä se kotikuvasto junnaa??

    ReplyDelete
  6. Merja, kiitos, arvostan kuvakehuasi kovasti, kun olet itse niin ihana kuvaaja. Ja mitä kankaisiin tulee, mä työskentelen sisustustekstiilien parissa, ja sen lisäksi aina kaikilla reissuillani koluan kangaskaupat. Kirppareilta pangon kangasläjät myös, Mulla on melkein nolot varastot kankaita. Tulee materialistihamsteriolo. Mutta nää kankaat kuuluu kategoriaan; en voi itselleni mitään.

    ReplyDelete
  7. Minullekaan ei sovi liian pitkät aamuunet.

    Kauniita sävyjä, pidän taljasta ja ruskeakukkaisesta lautasestasi. Onko sohvasi vaihtanut väriä vai onko tätmä eri soffa? Muistan aiemmista posteista keltaisen melkein okranvärisen ihanuuden.

    ReplyDelete
  8. Pakko kyllä yhtyä kehuihin - aivan upeat,tummat kuvat!! Tummansävyisiä kuvia on vaikea ottaa,ainakin minun mielestäni..mutta voi miten kauniita ne sitten onnistuessaan ovat. Tuollaisen taljan kun saisi meillekin,sille riittäisi köllöttelijöitä:)
    Ja hih,onneksi en ole sitten ainoa hamstraaja..äsken teki kyllä niin tiukkaa käydä kangaskaupassa mutta onnistuin ostamaan vain ne mitä lähdin hakemaankin. Mutta ei nuo kankaat pahimpia ole..kaikki se sellainen pieni kiva,mitä kirppareilla vastaan tulee,se on paha. Kulhot ja maljakot ja peltipurkit ja laukut ja ja ja ja..:)

    Ja hei,minulle tuli jostain syystä kaksi Home-kuvastoa..haluatko,että lähetän sinulle toisen? En minä kahdella mitään tee..

    ReplyDelete
  9. LOVE the almost black sheepskin!

    ReplyDelete
  10. Minttumaari, mun aamu-unihommassa tänään erityisesti ärsytti se, kun mulla oli vakaa aie herätä aikaisin, kellot soimassa ja kaikki. Olin hetken ihan tosi turhautunut aamupäivällä, kun heräsin. Mulle kyllä muuten sopii aamulla nukkuminen ihan ok. Tuo sohva on toinen sohva, keltainen tassuihanuus on tätä sohvaa vastapäätä. Löysin tämän roskalavalta keväällä.

    Niina, minä en kyllä onnistu näin tummissa kuvissa ilman tukevaa jalustaa. Mul on nyt lainassa kunnon tukeva kapistus. Siksi innoissani tähtään tummanpuhuvaan. Katsotaan nyt vielä ensi viikkoon, jos ne loputkin Toastit tulisivat. Kiitos kuitenkin tosi kivasta ehdotuksesta. Mutta tuleehan sulle siitä postikuluja, joten odotellaan :) Mutta toki mä maksan kulut, jos näyttää että alan himoamaan sinun kuvastoa.

    WSAKE, me too, I like it soooo! My parents gave it to me (actually to my Zappa-girl) as a present.

    ReplyDelete
  11. Minäkin jäin toljottamaan oikein. Ihanat. Ja sun villatakki myös <3

    Mulle tuli myös miesten kuvasto, mutta muita ei ole näkynyt.

    ReplyDelete
  12. No joo,ehkä jos olisi jalusta,niin olisi intoa kuvata tummia kuvia ja ne onnistuisivat ihan eri tavalla. Vaan ei ole..haluaisin hyvän,mutta kun se tarkoittaa samalla myös kallista,niin en ole raaskinut ostaa. Pitää varmaan kirjoittaa joulupukille:)
    Ja ilmoittele,jos haluat että lähetän toisen toastin sinulle! Aika painavahan se on,toivottavasti ei tule hirmuisia postareita..

    ReplyDelete
  13. minja, kiva jos kuvat vaikuttavat tuolla tavalla. Tykkään tuijotuksesta :) Villatakki onkin ihana, lämmin ja rento, täyttä villaa. Ehkä ne lähettää kuvastoja silleen, että nyt on ollu vuorossa miesten kuvastot maailmalle. Toivottavasti ensi viikolla laittelisivat Homeja.

    Niina, minusta jalustan jämeryys on mahtishomma. En tykkää rimpuloista. Tai varmaan vähän riippuu miten käyttää, jos kulkisi jalustaa mukana kuljettaen, keveys olisi varmaan valttia, ja saahan kevyesteäkin tukea, mutta itse tykkään painavasta. Nyt mulla on lainassa sellainen, ja oi kun on kiva se! Katsotaan tosiaan vielä sitä kuvastohommaa. Olikos se muuten kiva?

    ReplyDelete
  14. Hyvänen aikanen tuota myyränharmaata sohvaasi.Se on kyllä täydellinen.Niin kuin se okrankeltainenkin.Niin kauniit tummat syystunnelmat.Toastin naisten kuvasto tuli jo minulle muttei muita.Minulla on samannäköinen yöpaita kuin mekkosi(?) kuvassa,flanellia ja täydellinen syksyyn vaikka jo melkein puhki kulutettu.Unelmoin flanellimekosta,olisi mainio ruutuisena.

    ReplyDelete
  15. Wau! Upeita,täydellisen syksyisiä kuvia.

    ReplyDelete
  16. Liityn kuvien ihastelijoiden joukkoon! Kauniita.

    Ja tuo neuletakki on myös ihana!

    ReplyDelete
  17. Rimpsukaisa, eikös vaan olekin hieno sohva! Minun iloni, että joku oli halunnut heivata sen roskalavalle. Ompelen tässä parhaillani uusia tyynynpäällisiä somistukseksi siihen. Mun pyjama on ohutta tiivistä puuvillaa. Olis kiva saada samanlainen flanellista.

    Susanna, kiitos vaan kovasti. Syksy on niin kuvauksellista aikaa.

    Jonna, liity vaan :) sehän minulle passaa. Kiitokset sinullekin!

    ReplyDelete
  18. Joo,Home-kuvasto oli kiva! Mielestäni kivempi kuin se vaate-kuvasto:) Onko tullut jo postia sieltä?

    ReplyDelete