27/12/2010

leisurely


Olen nukkunut paljon, ja sitten taas valveilla ollessa mietiskellyt. Tänään mielessäni on käynyt kipeitäkin muistoja ja asioita. Pyörittelin niitä aivan hyvin ja mielekkäästi. Nyt on niin turvallisen tuntuinen vaihe elämässä monista epävarmuustekijöistä huolimatta, että hankaliinkin asioihin voi palata. Tällaista tunnelmaa toivon teille muillekin, kun kuitenkin kaikilla on takana, monilla meneilläänkin, enemmän tai vähemmän vaikeita vaiheita tai tapahtumia.

p.s. Laitoin blogini vihdoinkin Blogilistalle, kun sitä aina joskus toivotaan.

11 comments:

 1. Kivat ja valoisat kuvat :))

  Mä olen aina ollut blogilistalla vaikka itse en sitä ole koskaan käyttänyt. En edes tiedä kuinka paljon sitä kautta porukkaa blogissa käy.

  ReplyDelete
 2. Kyllä se varmaan vaatii juuri semmoisen perusturvallisen tilanteen ja olotilan että voi pyöritellä vaikeitakin.Tai että voi tehdä sen niin ettei satu, että asiat eivät kasva väärän kokoisiksi ja noin.

  ReplyDelete
 3. Olipa osuva postaus.. :) Tuossa yhdessä kuvassa näkyy asuntosi lattia, eikös se ollut alunperin punainen? Oletko tehnyt sille jotain (käsitellyt uudelleen) vai onko kyseessä vaan eri huone? Jännityksellä odotan, kun tulevan kotini parketin alta pitäisi paljastua vanha lautalattia. Jos vaan suinkin onnistuu, aion ottaa sen esiin ja käyttöön.

  ReplyDelete
 4. Nämä kuvat on niin ihania, valoa! Tuo kuvakollaasi ekassa on hurmaava. Myötäiloinen olen hyvästä olotilastasi.

  ReplyDelete
 5. Well, dear Tanja,
  their is ebb and flow, again and again, breathe in and breathe out...
  lovely greetings,
  Ariane.

  ReplyDelete
 6. mizyéna, valoisaa on nyt ihan pikkuhetki, mutta kohta päivä pitenee, ja siitä olen iloinen. Tää asunto on onneksi valoisa. Mä en oo ikinä käyttäny Blogilistaa, mutta kun joulunpyhinä oli aikaa, niin lykkäydyinpa tuonnekin. Ja jospa se jotakin vaikka ilahduttaisikin.

  piilomaja, juu, jos on ihan rikki tai heikkona, niin ei silloin kannata alkaa kaivelemaan vanhoja hankaluuksia. Kun taas oon kuitenkin sitä mieltä, etteio niitä aivan unholaankaan kannata painaa. Silloin hyvä ottaa käsittelyyn, kun on vähän vahvemmilla.

  Tanja, juu, lattia oli alunperin ruskehtavan punainen, maalasin sen reilu vuosi sitten valkoiseksi. Lattia oli maalattu Betoluxilla ja samalla vedin valkoisen päälle. Kahdella kerroksella peittyi. Teilläpä onkin siellä sitten kutkuttavaa puuhaa tiedossa :)

  Rebecca, kiitos mukavasta kommentistasi!

  Ariane, thanks!!

  ReplyDelete
 7. Hi! I find your blog nice and lots of picture are so sweet. I will visit your blog again. Have a nice evening.

  ReplyDelete
 8. Hyvännäköinen tuo laatikkopino.

  Olen onnellinen puolestasi, että asiat niin hyvin.

  ReplyDelete
 9. Mut sehän siinä vaan että usein ne silloin ihan itse PUKKAA päälle kun on heikkona ja rikki....

  ReplyDelete
 10. Elsa, nice that u found! Welcome again!

  Liivia, laatikoissa on mun cd-levyt, ja loput hilluu missä lie hyllyn reunoilla. Minustakin aivan kivannäkäinen laatikkoläjä, mutta pirun epäkäytännöllinen. Levyt eivät vaan meinaa mahtua mihinkään. Kiitos.

  piilomaja, noihan se on menee, ja sitten on niinkin – minulla vaikkapa – että ne huonot jutut pukkaa päälle oli mieli mikä hyvänsä. Mä olen sellainen vatvoja. Vaan nyt on sen verran mukavasti henkisellä puolella, että on turvallista vatvoa.

  ReplyDelete
 11. Beautiful photos from a beautiful home.
  Happy 2011!

  ReplyDelete