18/02/2011

kipakkaa pakkasta - freeze


Sisälläkin kämmekkäät kädessä, ja koska en ole tottunut käyttämään sellaisia kotioloissa, olen meinannut kastella ne jo moneen otteeseen, ajatuksissani alkanut käsienpesulle.

Unessani poljin kesämekossa vaalean kuivaa hiekkatietä polkupyörällä, puukko kädessäni. Hypättyäni pyörän selästä päädyin neuvottelijaksi äidin ja tyttären riitatilanteeseen, pyykkäämään nyrkkipyykkiä, esilaulajaksi urheiluhallin penkkirivin alle, laittelemaan siskonpetiä ja kuvataidekriitikoksi.

11 comments:

 1. Great pictures and nice blog although I don't understand the text!
  Elsa

  ReplyDelete
 2. Semmonen yö;-)
  Viime yönä minun päälläni käveli hämähäkki joka painoi niin paljon että sen jokaisen askeleen tunsi.

  Hiukan myöhemmin mieheni pyysi minulta rahaa mennäkseen ostamaan tupakkaa (ei polta, en ole koskaan nähnyt).

  ReplyDelete
 3. Menthe Blanche, thank you, I've been far too lazy to write up my tiny thoughs and notions in English lately. Mother tongue feels the best to use now.

  piilomaja, tuo hämähäkki alkoi tuntua nyt minunkin päälläni, iiks! Pötkötän täkin alla.

  ReplyDelete
 4. Ajattele sen ohuita jalkoja jotka kuitenkin kannattelevat sen ihmeellisen suurta painoa....

  ReplyDelete
 5. Sait poimittua ne kauneimmat sävyt hurjasta säästä, ihania, nämä hymyilytti tänään paljon, vaikka muuten alkaa vähän huumori jo loppumaan tämän pakkasen kanssa. Tuo ajatus "kesämekossa kuivaa hiekkatietä polkupyörällä", kiiii-tos mielikuvasta, tämä lämmittää!

  Johan yö, tuli mieleen ihan lyhyt-elokuva jossa nykäistään elokuvan päähenkilö tilanteesta toiseen ja hämmentynyt ilme kasvoillaan menee vaan ja miettii että miten minä nyt tähänkin tilanteeseen päädyin :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat kuvat tänään(kin) :)))

  Mukavaa viikonloppua. Toivottavasti pakkaset kohta helpottaa. Ihan vaikea edes kuvitella miten kylmä siellä on. En ole vuosiin käynyt suomessa talvella, joten minusta siellä pitäisi tuolla säällä olla vähintään ulkonaliikkumiskielto :)))

  ReplyDelete
 7. What a beautiful selection of photographs.

  ReplyDelete
 8. piilomaja, ajattelin, ajattelen, brrrr!!

  Parolan asema, nyt on kyllä maisemat kauniina ja valoa vaikka minkälaista. Tuo kesäuni oli kyllä sellainen, kummallisuuksista huolimatta, että melkein harmitti herätä talveen.

  mizyéna, ulos on kyllä koirankin takia aivan pakko mennä :) Tarpeeksi vaatetta, niin ei jäädy muu ku naama. Se tuntuu ihan siltä, kuin voisi jäätyä kuolioon tuolla illalla, kun aurinko ei enää lämmitä ja meriviima puhaltaa.

  Carolyn, thank you very much!

  Susadimille kiitokset myös!

  ReplyDelete
 9. Voi että noita kuvia, niin kauniita. Piti ihan vetää syvään henkeä ja katsella uudelleen.

  ReplyDelete
 10. This series of photos is awesome. I love the texture in the 3rd shot.

  ReplyDelete