05/03/2012


Kevät! Tämä valo! Kuivaa asfalttia jo paikoin kenkien alla! Kaikki vähintään yhden huutomerkin ilahduksia. Illalla pieni juhlistus Soramonttuprinsessojen alkamisen kunniaksi. Katsokaa tekin! Mulla on taas yksi hyvä syy olla ylpeä kullastain, ja tietenkin koko työryhmästä. Vaaleanpunainen olo. Pus!

22 comments:

 1. Kuiva asfaltti tuntui minustakin todella ilahduttavalta tänään. Oksat maljakoissa näyttävät balettitanssijoilta, jotka ojentavat jalkaa arabeskiasennossa. Wau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En itse ajatellut noita tanssijaoksiksi, mutta nyt kun sanot... nehän tanssii!

   Delete
 2. Hyvä juttu kun nostetta ja juhlistuksia pisaa! Ja näissä kuvissa ON kevään valo. AH!

  ReplyDelete
 3. Itkut kun taas tuli virhettä...'piisaa'.
  Niin ja mäkin olin eilen ihan äimänä kun oli kuivia länttejä tiessä ja mekin oltiin ensin lähdössä potkukelkalla. Kyllä sen kelkan saa vaan jo vajaan nostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei haittaa kirjoitusvirheet lain, ymmärsin kyllä. Tuo kevään valo puskee nyt niin voimallisesti, että ei sitä voi vältellä kuvissakaan, en toki haluaisikaan. Mutta hauskaa, että potkukelkan saa jo vähitellen laittaa vajaan. En muuten edes muista milloin olisin potkutellut.

   Delete
 4. Ylimmässä kuvassa mua lämmittävää tunnelmaa :)
  Ja ihan samoista asioista oon riemuna tällä hetkellä. Ja siitä että olen alkanut kulkea hierojalla ja sukututkimus on taas lähtenyt liikkelle jumituksen jälkeen! :D
  Mukavaa viikkoa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, sukututkimus! Minustakin olisi kiehtovaa, mutta en ikinä saisi itsestäni irti, että tarttuisin puuhaan.

   Delete
 5. Ihanat kuvat ja mahtavat kevätfiilikset :-) Todella kauniita nuo vanhat kirjanselkämykset noin, kauniisti sommiteltuina.

  Tuo sun kahvi on taas niiiiin ihanan näköinen, että varmaan kohta pakko hankkia tähän kahvinkeitintalouteenkin mutteripannu. Haluaisitko jakaa kahvivinkkisi ja cappuccino-ohjeesi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua, ei minulla ole tuossa kahvinkeitossa mitään erityiskikkaa. Mainitsen ehkä kuitenkin sen iänkakkisen ohjeen, että pesen mutteripannun osat aina huolella, hyvä kahvi syntyy puhtailla välineillä. Ja kun ostan espressojauhetta, tsekkaan pakkaus- ja parasta ennenpäiväykset, ja valitsen tuoreinta. Parastahan olis tietty itse jauhaa pavut, mutta sitä en jaksa tehdä. Maitoa keitän pienessä kannussa, jossa ihan käsipelillä vatkaan sen. Maitovaahdosta ei tule sellaista aivan tiukkaa, mutta minä tykkään siitä näin. Mutteripannulla kahvin keittäminen on minusta paljon vaivattomampaa ja nopeampaa kuin kahvinkeittimellä, jota minulla ei edes ole. Tosin siitä syystä, että en pidä siitä, ja varsinkaan vatsani ei tykkää. Myös koska keittiössäni on niin onnettoman vähän laskutilaa, en halua täyttää sitä kahvinkeittimellä.

   Delete
 6. is that your place? looks lovely!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's a neighbour house of mine. Nobody lives in there, and I've been taking many photos of that beautiful old house. But all the other pictures are from my own home.

   Delete
 7. Vaikka juuri Enkuista palanneena kaipaankin sitä pidemmälle edennyttä kevättä, on tää Suomen valo kyllä vaan jotenkin erilaista. Ihanaa on herätä aamulla aurinkoon, ah. Nautin. Talitinttikin huusi kun viimestä päivää aamulla pysäkille kävellessäni. Sillon naamalle levisi sellainen automaatiovirnistys :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä aamuvalo on just niin parasta! Täällä oli vähän aikaa sitten talitintit vauhdissaan, nyt niitä ei oo hetkeen näkyny eikä kuulunu.

   Delete
 8. Huhuu, suuta vetään hymyyn täälläkin, monta syytä, kevät ei pienin!
  Eilen huusin (mielessäni) Stingille että marry me mutta sitten muistin että olenkin jo naimisissa. Kaikkee se kevät teettää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, että hymyät! Naurattaa tuo Sting-juttu. Hän on varmaan kuullut sen monta kertaa ihan oikeastikin yleisön joukosta. Hyvät keikat on kyllä yks elämän suolahippusista.

   Delete
 9. Kiitos Tanja. Blogisi kauniit kuvat ja ihana tunnelma saivat eilen minuun positiivisuutta ja elämäniloa, keskellä elämäni isoa kriisiä toipuessani erosta pitkästä suhteesta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ja toivon sinulle nyt paljon sellaisia hetkiä, jotka vievät vaikeassa vaiheessa eteenpäin, sellaisia, jotka lisäävät luottamusta hyvään tulevaisuuteen. Kokemuksesta uskallan sanoa, että sitten kun alkaa helpottamaan, asiat kääntyvät ihan varmasti entistä paremmaksi.

   Delete
 10. Dear Tanja,
  I alway like your feeling for colors and patterns on your blog. So there's a sunshine award for you on my blog... with finnish translation.

  Hope you're fine.
  x Ariane.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dear Ariane, I am fine, thanks. Just a bit hasty but in a happy way. And your words are so nice to read :) Hoping not to offend you but I very very rarely get enthusiastic to participate on those awards. But thanks anyway!

   Delete
 11. Näen samaa noissa oksissa kuin Rinnan Pitsiunelmaa näkee, nehän on ilmiselvästi sironilkkaisia baletti tanssijoita!
  Minä olen jo nähnyt nokkosperhosia ja sammakon ja sinivuokkoja jo viime viikolla! että kevät tulee vaikka alpeilla vielä pari metrinen lumi.
  Kuvasi ovat ihania (aina sama kommentti mutta kun niin vaan on....)
  -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oksat ovat unohtuneet maljakoihin, vaikka kukat ovat jo kukkineet, ja nyt minäkin näen ne tosiaan tanssijoina. Oi sinivuokkoja! Vuokot ovat niin herkkiä ja ihania!

   Delete
 12. your photos are always lovely ;) F.

  ReplyDelete