21/07/2012

kesäretkillä II


Kaustinen Folk Music Festival. Pitkästä aikaa Kaustisella, jossa edelleen on vaan ihan mahtava meininki sekä loistavat festarijärjestelyt. Mieleenpainuneimpina elämyksinä valtava, lähes neljänsadan lapsen ja nuoren kokoonpano Näppärit (ja taas piti kyynelehtiä ilosta ja liikutuksesta), tyrmäävän tenhoava Violons Barbares sekä vinkeän taitava Nikolai Blad.

Vaikka olenkin maalaistyttö, nukuin vasta nyt ensimmäistä kertaa aitassa. Jestas että nukuin sikeästi.


8 comments:

 1. Voi että miten kauniita kuvia, niistä voipi aistia kesän tuoksut ja äänet ja lempeän lämmön - tulee jo ikävä tätä vuodenaikaa vaikka se on just nyt!

  Ja kissanpoikaset, ne sulattaa mun sydämeni!!
  (Samoin kun kylläkin nuo lapsoset suloisuudessaan ja taitavuudessaan)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minullakin on jo etukäteen kesää ikävä, tajusin sen juuri. Tämä on minusta ihana aika vuodesta, kun ihmiset on lomalla, joka paikassa on jotenkin niin pysähtynyttä ja rentoa. Vaikka alkukesä on niin kukkea ja värejä ja kesäodotuksia täynnä, taidan kuitenkin enemmän pitää kuivista heinän sävyistä ja hitaista päivistä.

   Nuo lapsoset olivat aivan huikeita! Ja koko Näppäri-homma oli aivan mielettömän taitavasti organisoitu, kaikki saivat soittaa, ja se kuulosti niin voimalliselta ja hyvältä. Innostuin vallan!

   Delete
 2. Oho, vika kuva kyllä sulattaa tälläsen paatuneimmankin koiraihmisen.

  ReplyDelete
 3. Haha, just samat sanat totesin majapaikkamme navetalla. Minä olen ehdottomasti enemmän koiraihminen, toki pidän kovasti kaikista elukoista, mutta tuo pieni ja arka kissarääpäle oli aivan käsittämättömän suloinen sinisine silmineen.

  ReplyDelete
 4. Mahtavasti vilkkuu jalat tanssilattialla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lava jytisi paitsi hypnoottisesta musiikista, myös riehakkaiden tanssijoiden painosta. Itse katselin sivummalta. Oli kivaa.

   Delete
 5. Täällä on edelliseen verrattuna taas ihan eri meininki. Mutta hyvältä näyttää tämäkin kuvasarja. Ihana aittakurkistus! Tuo missä lapset heiluttavat lippujaan on kans kiva. Ilo ja into välittyy ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että kunpa olisin osannut kuvilla välittää vielä paremmin lasten intoa ja taitavuutta, ja sitä musiikin mahtavaa menoa. Olisi pitänyt mennä ihan lähelle. Halusin kuitenkin pienen vilauksen laittaa tännekin.

   Delete