15/10/2012

pilkahduksia turusta I
Join lämmikkeeksi pannullisen ihanaa teetä Qwensellin talon kahvilassa. Minulle sytytettiin kynttiläkin. Oli jotenkin niin hyvä hetki lämmittellä kohmeiset sormet ja istua rauhassa hiljaisessa kahvilassa. Mietin kauppakomppanioita, aikaa, mekkoja, kankaita ja valoa. Toista teepannua ihastelin kirpputori Lähimmäisellä.

Käyn aina silloin tällöin ystävien luona kylässä Turussa. Ja aina tuo vähän rujosti kasvanut kaupunki, jossa on kuitenkin mitä hurmaavimpia paloja vanhaa jäljellä, saa minut hymyilemään. Tulen helposti suunnanneeksi kamerani tuohon vanhana säilyneeseen. Kai se on jotain pittoreskin kaipuuta, harvinaisuuden edessa pysähtymistä tai ihan vain turistin silmät. Oli miten oli, Turussa moni vanha rakennus on kyllä jotenkin aivan erityisen tunnelmallinen. Ja se haluttaa kertoa myös, että sain ihan joka paikassa ällistyttävän hyvää asiakaspalvelua.

1 comment:

  1. I really enjoyed seeing this old place and it's charm. The photos are lovely. Hope you enjoyed your tea there. May I ask which camera you used. Your photos are so clear.
    Diana from Canada

    ReplyDelete