13/11/2012

england I


Kiehtova, häkellyttävän kaunis, erityisen mukava ja lempeä maa tämä Englanti! Meidän reittimme suuntautuivat pitkälti luontoon, pieniin kyliin ja maaseudulle.

12 comments:

 1. Lovely shots, and lovely places, too!F.

  ReplyDelete
 2. Kasvihuonemaisema on sadusta. Ja voi tuota kissaa, mikä suloisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla oli enimmäkseen olo kuin satujen maisemissa olisi steppaillut, ihan sellaisissa arkisissakin paikoissa. Tuo sumu kai sen tekee. Tuolla oli ihana ilma hengittää.

   Delete
 3. Ihanaa, erilaista, kiehtovaa, tuoksuu sumulle!
  Lisää!
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lisää tulee! Vaikka harrastelijakamerani meinasi vallan tiltata tuolla kosteudessa ja sateessa, suojausyrityksistä huolimatta, sain saaliiksi paljon kuvia. Lancashire ja Yorkshire olivat kyllä mahdollisesti kuvauksellisimmat paikat, joissa olen käynyt. Mutta seuraavalla kerralla vedenpitävä kamera mukaan...

   Delete
 4. Oi miten ihanaa, tulee niin ikävä Englantiin! Mistä tuo ensimmäinen kylänäkymä on - näyttää juuri sellaiselta paikalta, johon pitää vielä joskus päästä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensimmäisen kuvan kylänäkymä on Haworthista, läntisestä Yorkshiresta. Siis sieltä Brontën sisarusten kylästä. Hurmaava paikka kerrassaan. Tuonne olisi tehnyt mieli jäädä yöksi tai pariksi, ja tehdä nummille pieniä seikkailuita. Mutta ajoimme illan pimeydessä takaisin Dolphinholmeen majapaikkaamme. Joka sekin oli aivan hullun ihana ja kuvankaunis kylä.

   Delete
 5. Voi tuota karvaista Heathcliffia! <3
  t. Periodipukeutuja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen täällä edelleen saanut hervottomia naurukohtauksia, myös sinun periodipukeutumiskuvien äärellä. Ja karvainen Heathcliff on mielessäni toki. Oli tuo kyllä aivan erikoinen kissa, melkein enempi koira. Unohtumaton tapaus. Kiitos vielä tätäkin kautta maailman ihanimmalle ja hauskimmalle emännälle!

   Delete
 6. Kissakuva aivan mahtava!
  Ihanaa muutenkin katsella näitä. Minäkin olen koko ikäni aikonut Englantiin, pitkin poikin, ja Walesiin ja Scotlantiin myös, mutta homma antaa odotuttaa. En tiedä mikä siinä saaressa niin pidättelee, ystäviäkin siellä olisi montakin, joskus vielä, ja näiden kuvien innoittamana haluaisi jo vähän kiirehtääkin sinne.
  Kiitosta siis näistä, ja lisää odotellen!

  ReplyDelete
 7. Uhuu, ja kiitos näistä kuvista! Tulihan taas ikävä tuonne,( kuka nyt milläkin suunnalla on jo sydämensä menettänyt) niin mukavia tunnelmia.
  anni

  ReplyDelete