04/11/2012

täällä pakataan


Villapaitaa, villasukkaa, sadetakkia, kumpparia, puntia pörssiin ja kartta laukkuun. Ai niin, kameralaukku myös. Reilun viikon päästä palaan mukanani kuvasaalis Lancashiren syksystä, Yorkshiren nummilta, toivottavasti Irlanninmeren rannalta sekä mahdollisesti myös joltain urbaanimmaltakin kulmalta Englannista. Ainahan matkalle lähtö on mahtavaa, mutta tätä odotan jotenkin aivan erityisellä jännityksellä ja innolla. Cheers!

p.s. Matkakohteeseen liittyen pieni elokuvavinkkaus. Andrea Arnoldin Humiseva Harju. Se on huikean hieno!

10 comments:

 1. Kivoja seikkailuja sitten vaan! Lennättekö Manchesteriin? Miehelleni tuo lentokenttä on hyvin tuttu.. lentää sinne ainakin pari kertaa kuukaudessa. Varokaa sitten vasemmalla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Manchesteriin lennetään juu. Tuo liikennehän se hiukan jännittää. Olen koittanut kuivaharjoitella. :) Katsellut videoita, kuvitellut kävellessäni liikenteen vasemmanpuoleiseksi ja leikkinyt viinipullolla sen olevan vaihdekeppi vasemmalla puolellain :D Huh huh. Mutta siis aivan aivan aivan mahtavaa lähteä!

   Delete
 2. Welcome to my part of the Country! It was such a surprise to see the map. I promise, if the weather stays as crisp and clear as it is today, you'll have a wonderful time. Yorkshire is beautiful too. Enjoy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joanne, your part of England was such a beauty! Even if the weather wasn't perfect every day we DO enjoyed.

   Delete
 3. Matkalle, niin sitä pitää! Kuullostaa niin kivalta. Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kunpa olisi mahdollista matkustaa useammin! Tämäkin reissu oli niin ihana!

   Delete
 4. No nyt on hieno reissu tulossa, son varma! Tuollaiselle lÄhtisin koska vaan jos pääsisin. Lennätte siis ja sitten ajatte siellä perillä, niinkö? Miten kauan voitte viipyÄ?
  Olen ihan innoissani vaikken ole menossakaan. Odotan jo kuviasi, toivottavasti sellaisia laitat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lensimme tosiaan Manchesteriin ja lentokentältä vuokrasimme auton, jolla sitten huristelimme päiväretkillemme. Majapaikkamme oli Lancasterin pienessä historiallisessa Dolphinholmen kylässä. Ystävämme on siellä vuoden tutkijavaihdossa (ja kohta alkaa vuosi olla lopuillaan, joten oli jo aikakin lähteä visiitille), majoituimme hänen luonaan. Olimme vain viikon, joka riitti vain alkunuuhkaisuun. Tuntui ihan vääryydeltä lähteä pois. Niin paljon kaikkea kiinnostavaa ja mukavaa siellä oli.

   Delete
 5. Not my part of England (I'm down south, but on the same side - west!), but beautiful just the same. Have a lovely trip, and I look forward to the photographs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I guess every part of your country are stunning on their own way. At least Lancashire and Yorkshire made a big impression on me! Photos coming! :)

   Delete