11/02/2013

tuu jo kevät!


Nuuhkin ruohon, mintun ja tuoreiden yrttien tuoksua uudesta, ystävältä saadusta hajuvesipullosta. Voi ilo ja ihanuus, että tykkäänkin tästä! Olen hulvannut tätä kevään kaipuussain lähes holtittomasti iholleni.

Märät kengät, tuo juuttaan loska, nuhruisen harmaa sää ja loppumattomalta tuntuva lumisade, hemmetti sentään, kyllästyttävät jo.

Näissä tunnelmissa kuuntelussa White Stripesin You Don't Know What Love Is [You Just Do As You're Told] sekä Björkin Bachelorette.


5 comments:

 1. Voi kunpa tuoksuttaminen ois jo mahollista internetitse - niin kova hinku ois nyt tietää millainen tuo Allegoria on! Pullokin kaunis kuin mikä.

  Loskamöhnää ja harmautta on tullut päiviteltyä juu, mutta toisaalta myös iloittua päivien ihan selkeästi pidennyttyä, molemmista päistä. Huraa!

  ReplyDelete
 2. Päivän pidentyminen toki ilahduttaa! Aamut varsinkin ovat nyt jo helpompia.

  Tuota internetitse tuoksuttamista olen itsekin toisinaan kaivannut :)

  ReplyDelete
 3. Että minä pidän rahapuista, niiden pulleista, hieman kiiltävistä lehdistä ja niiden ajattomasta tyylikkyydestä. Sen lisäksi kengät, tuolit ja hajuvesi ovat nekin ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rahapuut ovat kyllä hienoja, nuo lehdet ovat kyllä sympaattisia pulleroita, ja onhan rahapuissa hienoja värisävyjäkin (ainakin, jos ovat vähän kehnolla hoidolla, kuten kuvan yksilö, eh).

   Minä jo kaipaan kevyempiin kenkiin siirtymistä. Noilla talvironttosilla on talsittu jo monet talvet, hyvää tekoa ovat. Uusi, hyvä hajuvesi piristää aina kovasti!

   Delete
 4. I looking liked your post as it is very interesting to read thank you

  ReplyDelete