23/12/2013

stockholm I


Aina niin tunnelmallisessa Tukholmassa oli pakkasta joulukuun alkupäivinä, ja voi ääks, miten kovasti sitä pakkasta nyt kaipaankin. Kaipaan kaipaan, vaikka olenkin peiton alla pedissä, enkä aiokaan kastella varpaitani tuolla sateessa ja viimassa. Mutta sängynpohjallekin pakkasvalo toisi parempaa fiilistä ihan varmasti.

Pakkasen kaipuussa laitoin pienen alkupalakattauksen minun ja Rebecan itsenäisyyspäiväviikonlopun ihanan innoittavalta Tukholmanretkeltämme. Retkelle alkusysäyksen antoi Paolo Roversin näyttely Fotografiskassa, ja voi pojat, se olikin hieno ja satumainen. Muuten talsimme antaumuksella kolme päivää Tukholman katuja poiketen milloin minnekin. Loistoreissu kerrassaan! Ja mä laittelen myöhemmin lisää kuviakin, sen kanssa mennee kuitenkin yli vuodenvaihteen. Tässä välissä jotain muuta, lupaan.

Ja hei, tää Mark Laneganin tummasävyinen joululaulukimarahan sopii tähän säähän kuin nakutettu. Mutta olisi se pakkanen kiva silti.

Rentoa aatonaattoa, ystävät hyvät!


12 comments:

 1. Wow!! Beautiful pics!! Thanks so much for replay me in the post before, how full i am!! Hehehee, so well all of we can dream! Hugs!

  ReplyDelete
 2. Ai vitsit kun on kaunis joutsenalunen! Löysin sievän pyöreän metallialusen englantiselta kirpparilta, mutta kyllä toi sun joutsen voittaa sen. :)

  ReplyDelete
 3. I will send you some frost..... c a t c h !

  ReplyDelete
 4. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨★
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨**
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
  ¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
  ¨¨¨¨¨¨¨***o***
  ¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
  ¨¨¨¨¨**♥**o**o**
  ¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
  ¨¨¨*****♥*o**o****
  ¨¨**♥**o*****o**♥**
  ¨******o*****♥**o***
  ****o***♥**o***o***♥ *
  ¨¨¨¨¨____!_!____
  ¨¨¨¨¨\_________/¨¨¨

  ReplyDelete
 5. Aa, sinä kauan kaivattu! Kiva lukea ja katsoa kuviasi taas. Terveiset Alpeilta. Lähdemme valitettavasti ajamaan kotiin tänään...
  Piilomajan KAti

  ReplyDelete
 6. I wish you a happy Merry new Year!

  ReplyDelete
 7. Käyn ihastelemassa näiden kuvien värejä ja tunnelmaa harva se päivä.. Ihanaa menneen ajan fiilistä.

  ReplyDelete
 8. Missing your awesome photos. Please come back soon.
  Diana

  ReplyDelete
 9. Jatkoa näille kuville kaipailen minäkin!

  Anu

  ReplyDelete
 10. Hei sinne aikojen taa! Laitoin sulle sähköpostia ja "haasteen". Käy kurkkaamassa, jos on intoa! Joka tapauksessa iloa kevääseen ja pinottuihin ruokapöytiin!

  ReplyDelete
 11. Get Hourly profit for 200 hours on every hour without any risk and without any work, best business plans ever
  AllTimeProfit.com

  ReplyDelete