12/08/2014

barcelona II
I Rukouskynttilöiden myyjä oli uuvahtanut katedraalin muurille. Catedral de la Santa Cruz y Santa Eulalia oli todella kaunis ja tunnelmallinen. Olen iloinen, että tulimme menneeksi. Hyvään aikaan menimmekin, aamusta, turisteja meidän lisäksi oli vain kourallinen.

II Viilentelytauot.

III Estamperia de San Jose. Ja torilla ääneen ja huolella veikkaava pappa. Istuin vieressä ja kuuntelin espanjankielisiä numeroita, pitkään.

IV Upea tyttö El Gòticissa ja kirpputorin aarrekasa. Menin muuten aika sekaisin tuolla kirpparilla, olisin voinut ostaa peräkärryllisen vanhaa roinaa; valtavan (ja) mahtavan jeesustaulun, 50-luvun ruskealasisen hömpsysetin karahveineen kaikkineen, ainakin yhden kaapin, muutamia tuoleja, marokkolaisia lautasia monessa koossa, jadenvihreitä jalallisia mehulaseja, tavallaan vähän kuumottavia matkapostikortteja kolonialistisilta ajoilta... Mutten ostanut mitään. Todella sekaisin!

V Näkymä Plaça de Catalunyan suuntaan. Ja kaunis tuolilajitelma mukavassa pienessa baarissa El Poble Secissä, La Cambicha oli paikan nimi, ja Carrer del Poeta Capanyes -kadulla se sijaitsi. Mukava paikka, kerrassaan. Se oli paikka sulatella pettymystä, kun moneen otteeseen suositeltu tapaspaikka, Quimet&Quimet, olikin kiinni. Nälissämme kokeilimme muutamaa lähistön tapas- ja pintxospaikkaa, ja saimme reissun kamalinta ruokaa.4 comments:

 1. IHANA kuvasarja!! Nyt olet todellakin saanut vangittua "Espanjan punaisen"!

  ReplyDelete
 2. Tulihan niitä; kuvatuomisia! Minä niin odotin! Ja tiesin, että rakastuisit kaupunkiin.

  ReplyDelete
 3. Ihana toi uuvahtanut:)
  Tosi hienoja kuvia.

  ReplyDelete
 4. Ihana papparainen! Hienoja kuvia muutoinkin, lämpimiä.

  Terkut Maahisentieltä!

  ReplyDelete